Verkkokaupan perustaminen

Jossain vaiheessa varmasti jokainen on haaveillut omasta verkkokaupasta yritykselleen. Verkkokaupan perustaminen on helppoa ja hyvä tapa lisätä jo olemassaolevaa myyntiä tai siirtää myynti kokonaan nettiin. Verkkokauppa toimii internetsivujen tukena ja se kannattaakin ottaa osaksi verkkomyyntistrategiaa. Nykyään asiakkaat etsivät yhä enemmän ja enemmän tietoa tuotteista internetistä ennen lopullista ostopäätöstä. Kun ostopäätös on tehty suunnataan kauppaan. Mikäli tuotteesi löytyy netistä ja on heti ostettavissa helposti olet varmasti vahvoilla lähintä myyjää mietittäessä. Verkkokauppa toimii globaalisti ja tuotteen voi yhtä hyvin ostaa joku ulkomailta kuin samalta kylältäkin. Kun ostaminen on tehty helpoksi, voi asiakas tehdä nopeankin ostopäätöksen.

Olemme jo useamman vuoden ajan tehneet jokaisen asiakkaan tarpeisiin sopivia verkkokauppoja. Verkkokauppa voi olla joko maksutavallinen tai maksutavaton. Tarjoamme yhteistyökumppanimme kautta kaikki käytettävissä olevat maksutavat, jolloin asiakas voi aina maksaa tuotteensa heti oston yhteydessä.

 

Verkkokaupan taustalla luotettu suomalainen Clover Shop ohjelmisto

Käytämme verkkokauppojemme pohjana pääasiassa Suomalaista Clover Shop -Verkkokauppaohjelmistoa. Clover Shop on suomenkielinen, helppokäyttöinen ja hyvin muokattavissa kunkin asiakkaan tarpeisiin. Mikäli olet kuitenkin mieltynyt johonkin muuhun verkkokauppaohjelmaa, ei myöskään sen käyttäminen ole mahdotonta.

Verkkokauppa valmistetetaan aina tarkkojen vaatimusmäärittelyjen pohjalta asiakkaan toiveiden mukaan. Verkkokaupalle luodaan asiakkaan yritysilmeeseen sopiva ulkoasu ja halutessa verkkokauppaan viedään asiakkaan toimittamat tuotteet. Kauppaan asennetaan sovitut maksutapaominaisuudet ja sivusto julkaistaan ennalta sovitussa osoitteessa. Näin voikin sanoa, että Verkkokauppa tehdään aina avaimet käteen periaatteella.

Clover Shop -verkkokaupan lisätoiminnot

Asennamme ja teemme Clover Shop verkkokauppoihin lisätoimintoja, jotka eivät kuulu varsinaiseen Clover Shopilta hankittavaan pakettiin. Kauttamme saat erilaiset integraatiot ja muut lisäherkut joilla varustelet verkkokaupastasi juuri sellaisen kuin tarvitset.

Saatavilla on esimerkiksi seuraavia lisätoimintoja:

Olemme tehneet lukuisia erilaisia verkkokauppoja asiakkaillemme. Käy tutustumassa Referensseihimme.


Verkkokaupan integroiminen taloushallinto-ohjelmistoon

Verkkokauppa on mahdollista integroida myös yrityksen taloushallinto tai varasto-ohjelmistoihin, tällöin verkkokauppa ja varastokirjanpito pysyvät koko ajan ajantasalla. Kahden järjestelmän päivittyessä yhtäaikaisesti säästyy sekä aikaa että rahaa.