Räätälöidyt web-sovellukset


Räätälöimme juuri sinun tarpeesi täyttävän web-sovelluksen, jolla helpotat omaa työtäsi. Tässä vain muutamia esimerkkejä toteuttamistamme sovelluksista. Kysy lisää niin suunnitellaan sinulle sopiva ratkaisu.

 

Rekrytointilomake

Internetin kautta täytettävä rekrytointilomake helpottaa työnhakuilmoitusten hallintaa. Rekrytointilomakkeessa lähetetyt tiedot tallentuvat suoraan tietokantaan, josta niitä on helppo tarkastella.Tietokannasta voi tehdä myös erilaisia hakuja esimerkiksi ammateittain.


 

Ajastettu mainos-toiminto

Ohjelmalla on helppo jättää ajastettu tarjous internetsivustollesi, esim. tuoteluetteloon. Tarjous poistuu automaattisesti tarjousajan umpeuduttua.  Voit itse keskittyä myymiseen ja unohtaa päivityshuolet.

 

Työmaaseuranta

Työmaaseurantaohjelmaa voidaan hyödyntää projektimaisten työtehtävien seurannassa, esim. rakennusalan ja kiinteistöhuoltoalan yritykset. Jokaiselle työntekijälle on mahdollista luoda tunnukset, jolloin he voivat merkitä projektiin aina kun tietty työvaihe on valmis. Töiden etenemisen seuranta helpottuu ja ohjelmaa voi hyödyntää mm. laskutuksessa ja palkanmaksussa.

 

Varauskalenteri

Kalenteri soveltuu monen eri alan yrityksille. Voit hyödyntää kalenteria joko omille asiakkaillesi, jolloin asiakkaan on mahdollista varata aika suoraan internetistä tai hyödyntää sitä yrityksen sisäisessä käytössä. Varauskalenterista näkee mille toiminnolle aika on ja onko se varattu vai vapaa. Varaukseen voi myös liittää vapaamuotoisen kommentin.