Referenssit

Olemme toteuttaneet ratkaisuja yli 500 asiakkaalle. Tälle sivulle olemme koonneet esimerkkejä toteuttamistamme kotisivuista.
Valitse toimiala tai hae haluamallasi hakusanalla. Pyyd� tarjous

  


Kakkukauppa.fi
Kuvaus:
Leipomotuotteita suoraan verkkokaupasta.


Paikkakunta:
Laukaa
Toimiala:
Leipomoala
Palvelut:
Kakkukauppa

www.kakkukauppa.fi

VIP-Juicemaker
Kuvaus:
VIP-Juicemaker on Suomessa toimiva, tehokas, uusiaikainen, luotettava, ja joustava yhteistyökumppani, joka tekee korkealuokkaisia, tuoreita, laadukkaita ja hyvänmakuisia tuotteita kaupan merkeillä ja omalla brandillä. Vip-Juicemakerin liikevaihto v. 2006  oli 46 milj. €

Paikkakunta:
Kuopio
Toimiala:
Mehuteollisuus
Palvelut:
Internetsivut kielivalinnoilla.

www.vip-juicemaker.fi

Tuoreverkko Oy
Kuvaus:

Tuoreverkon ajatuksena on toimittaa puhtaita kotimaisia kasviksia pellosta pöytään mahdollisimman tuoreina. Verkostoitunut yritys markkinoi itäsuomalaisten, pohjanmaalaisten, lounaissuomalaisten ja kymenlaaksolaisten tuottajien kasviksia ympäri Suomea keskusliikkeille, sk-tukuille ja jalostajille.Paikkakunta:
Kuopio
Toimiala:
Vihannesten tukkumyyntiä
Palvelut:
Design internetsivut kielivalinnoilla, tuoteluettelo, flash-animaatio

www.tuoreverkko.fi

Jokiniemen Leipä Oy
Kuvaus:
Jokiniemen Leipä Oy on vuonna 1962 perustettu Haminan Metsäkylässä toimiva leipomoalan yritys. Leivomme ruokaleipiä perinteisillä resepteillä ja toimitamme niitä eteläisen Kymenlaakson kauppoihin.

Paikkakunta:
Metsäkylä, Hamina
Toimiala:
Leipomoala
Palvelut:
Basic Internetsivut

www.jokiniemenleipa.fi

Riekon Marjatila
Kuvaus:

Riekon Marjatila sijaitsee Pylkönmäellä Keski-Suomessa. Tilalla on viljelty ja jalostettu marjoja 1990-luvun puolivälistä lähtien.

Marjatilan pelloilla kasvaa mansikkaa ja vadelmaa. 1950-luvulla rakennettu navetta on saneerattu ajanmukaisiksi jatkojalostus- ja marjojen pakkaustiloiksi.

Asiakkaan kommentit:

Olen erittäin tyytyväinen sivujen hoidon (muutokset) helppoudesta. Saa sivut pidettyä uusina ja ajankohtaisina helposti.
Kaija RiekkoPaikkakunta:
Pylkönmäki
Toimiala:
Marjan viljely
Palvelut:
Internetsivut

www.riekonmarjatila.fi

Pannu & Kakku
Kuvaus:

Yli kaksikymmentä vuotta Kotakievari-nimellä toiminut yritys. Palveluita kotiruokalounas, kodin juhlien pitopaikka, täytekakkujen ym. leivonnaisten valmistus tilauksesta.Paikkakunta:
Äänekoski
Toimiala:
Palvelut:
Basic internetsivut, logo

www.pannu-kakku.fi